Tuesday, May 18, 2010

litt DIY på en grå dagI dag hadde jeg egentlig tenkt å holde på i hagen, men det var så grått og kjedelig da jeg stod opp at slik ble det ikke. Sola har nå så vidt begynt å titte frem, så kanskje jeg kan lure meg ut på ettermiddagen... Men ikke noe er så vondt at det ikke er godt for noe... så jeg tok frem limpistolen og litt stæsj og laget meg "egg i ramme"...Jeg er som kjent svak for naturalia samlinger. Noe jeg deler med min kjæreste søster. Vi samler på kranier, bein, fjær, døde frosk og "whatnot"... Darwin er den store helten, og jeg merker at det ikke er så innmari rart at jeg studeret zoologi på UiO...
Jeg har lenge ønsket meg en egg-samling... men det er ikke så innmari lett å oppdrive altså... ganske umulig faktisk... Og innimellom finner jeg flotte flotte samlinger på ebay, men til så altfor stive priser...
Så hva gjør man da?
Jo man lager selvsagt sin egen... av falske egg av isopor... og sjokolade (over ett år gammel)... ha ha... litt lim, scrapbookpapir, maling, tegnestift og ramme fra ikea senere... og voila!!!
*me love*Og nå skal jeg ta med meg kaffi koppen ut og kose meg i sola :D Ha en strålende mai-dag alle sammen!

3 comments:

Anonymous said...

Det ligger igjen rester her ennå :)
Rare ting på små spritglass, en inntørka frosk i en tom sirupsboks, bitte små skjeletter og diverse annet snacks :))Er kanskje Eva som eier alle disse skattene! Husker noen som fant et helt katteskjelett i skauen og brukte det som puslespill!!! Hjelpe meg :))

Ha en fin kveld.

Monica Helén said...

Det ble da flott! =) Kreative jente!! =)

Monica Helén said...

SV: Det vet jeg at du er..=) Og tuuuusen takk for at du leste hele, jeg vet jo at du syns det hender jeg skriver noe vanvittig langt, hehe.. så da setter jeg enda mere pris på det når du faktisk gidder å lese..=)
SAVNER DEG!! Kommer plutselig!