Wednesday, December 8, 2010

Nille Pimping! (DIY)


Jeg kjøpte noen fugler på Nille for en stund siden. Jeg likte fasongen, men de var litt for "glittrete" og.... tacky... Meeen jeg så muligheten for at disse kunne jeg pimpe litt, og eventuelt bruke ved bordekking osv. (Jeg har sinnsykt mange småfugler-pynt-nips nå...). De var jo tross alt billige.

Jeg ble ganske fornøyd med resultatet. De ble "drybrushet" med hvitmaling. Noe av glitteret kommer fremdeles igjennom, og de ser frosset ut. Me like! Not so tacky anymore I say! På bildet er den til venstre ikke gjort noe med, mens den til høyre er ferdig :)

Det dumme kameraet mitt fungerer ikke så godt lenger. Og mange av bildene (les alle!) er ute av fokus... sukk... Håper på å låne min hærlige mamma sitt kamera litt snart, så bildene blir bedre! Men her er litt snacks fra julepynting hitil i år.
Det er litt annerledes enn i fjor, enda. Men jeg liker det! HAr bodd meg mer inn merker jeg.
Tar nok noen mye bedre bilder, med annet kamera!!! Får'n tro! :)

5 comments:

Monica Helén said...

SV @ Heksedamen: Skjønner jeg sååå godt.. Det hadde hjulpet masse med de to tinga for deg...=) Ellers så syns jeg ikke at bildene du tar i huset ditt er ille, men skyggen dukker jo opp av og til på veggen..=)

EDIT: jo, du trenger ett nytt kamera! Hehe,.. Kan jo ikke ha ett kamera som ikke klarer å fokusere engang..! Skulle ønske jeg bare kunne kjøpt det beste til deg.. DU hadde så fortjent det!!

Mitt hvite hus said...

Så søte småfugler du har fått deg..ble fine med litt hvitt på..

koselig du har pyntet...

ønsker deg en fin kveld O=)

klemmer

Monica Helén said...

Det ble flott! Flink du! Ser muligheter overalt! =)

GundaM said...

nydelig og håper du får deg kamera til jul!!!! uansett fine bilda får du jo likevel da!

klm

Franciskas Vakre Verden said...

Velkommen som følger hos meg!

Ønsker deg en glitrende førjulstid!

Beste hilsen

Franciska :_)