Wednesday, December 29, 2010

Årskavalkade på Vinnord

Da har jo enda ett år, nesten, gått sin vei. Og da er det jo greit med en liten årskavalkade! Ikke sant? Så her kommer ett knippe bilder fra det lille røde huset i Tukudalen. Mitt kjære Vinnord.

JANUAR

I januar fisket jeg frem denne gamle furuhyllen (som den tidligere eieren hadde hatt på badet). Jeg malte den hvit og byttet ut en knott. Så passet den helt ypperlig på veggen mellom brannmuren og kjøkkendøren. Og jeg hadde plutselig ett sted å sette alle Greengate tingene mine (nesten iallfall :)
En ganske handy-kreativ start på året!


FEBRUAR


i februar hadde jeg en ufyselig ekkel bilulykke, og jeg var sykemeldt. Lenge! Med nakkesleng og andre vondt-er. Det var utrolig kjedelig, og nå i vinter er jeg utrolig redd for å få sleng. Huff.

Jeg pyntet opp i glass terrariet mitt med liten orkide og hjerter-på-tråd. Og det store sneglehuset. Våren kommer tidlig inn i Vinnord. Nesten så fort julen er over :)


I tillegg fant jeg *endelig* fine skilt til å henge på kjøkkenveggen. En stor tom flate hadde den vært. Fargen og ordene passet meg perfekt :) Jeg ble så fornøyd!MARS

I mars følte jeg virkelig lengsel etter vår, og påske. Og dro tidlig i hus gult, og grønt og vel.. VÅREN!APRIL

April er vel Norges første skikkelige vår mnd. Og det titter blomster frem! Jeg stylet litt hos mamma, som hadde ny stue. Denne lekre glassklokken med padde fra Lisbeth Dahl på mose er min idè. Jeg er litt sjalu på den merker jeg :)

Jeg var også ute og fant blåveis :) Som jeg tok med meg inn. De stod LENGE!!! Og jeg plantet de ut senere.


MAI


I mai var det vel stillben som var tema for NIB sin konkurranse, og bildet mitt kom videre til inspirasjonsgalleriet. Jeg var stolt! Eggene i ramme er skikkelig DIY forresten. Med egg av isopor, og sjokolade! Hih i... men fint ble det jo!


JUNI

Den største hendelsen i Juni var definitivt det lille føllet mitt. Hun dukket i all hemlighet opp natt til 12.juni. Og hun ble etter mye fundering døpt til Jahrs Faerydae Pixie. Hun er en Welsh Pony og Cob Type (sec C.), om dog noe liten sådan. Og hun er HÆRLIG. En liten ramp med mye personlighet. Fra første stund!. Hun smeltet hjertene på oss alle!
Jeg var også på ferie i england hos min søster. Og dro selvsagt med meg litt stæsj hjem. Blandt annet denne fantastiske klokken til kjøkkenet. I emaljert metal! *hjertesukk*JULI

I juli var det sommer sommer sommer, og Eva var hjemme fra England. Bursdagen hennes ble feiret med moro på Vinnord. Hvor jeg hadde laget vimpler og grillparty a-la beach style. Dette bildet av Norgesglass med bær fra hagen, og vimpler tok min søster. Og det gikk nesten helt til tops i NIB sin konkurranse "sommer". Jeg gikk av med en strålende 2.plass. Og vant fantastiske premier!

I tillegg dro jeg med meg en gammel dør hjem fra "Antikken", og den hadde jeg store planer for! Er det noe rart? Sjekk den fargen da dere!
AUGUST

August var lat! Jeg hadde ferie, og koste meg glugg... rett og slett. Jeg tror ikke jeg fikk gjort NOE av de store planene, men hadde det i det minste veldig deilig!SEPTEMBER

Denne mnd var det soverom som tema på NIB, og Eva tok noen HÆRLIGE bilder av rommet mitt. Min egen himmel! Elsker dette rommet, fargene og renheten.
Jeg fant også ett nytt stuebord på loppis, som jeg pusset opp. Det ble kjempebra :)
OKTOBER

Mer loppis denne mnd. Og jeg fant ei kråkebolle! Hi hi... Jeg elsker slike naturalia-curiosa. Så jeg syns kråkebollen så knallbra ut på bordet mitt!
Kjøpte også den søte ugla mi denne mnd ser jeg. Som jeg stadig flytter rundt på! Min egen lille "hedvig".NOVEMBER

Bursdagsmnd min. Jeg hadde innlegg om hele kjøkkenet mitt, storblogging! Jeg kjøpte "ny" sofa fra 60-tallet :) I nydelig grønn farge! I tillegg fikk jeg endelig hengt opp den gamle døra mi, og stæsjet den med gamle bilderammer med hest.DESEMBER

Jul på Vinnord! I år ble det mye mer "lett" pynt. Og jeg brukte mye av den dagligdagse pynten jeg allerede har. Bare freshet den opp med rødt :) Juletreet ble pyntet etter alle kunstens regler og søsteren min kom seg HELDIGVIS hjem på julaften. SÅ det ble jul! Med massevis av fine gaver som jeg ikke har vist frem enda. Men det kommer ;)
i 2011 håper jeg virkelig at jeg får pusset opp gangen (den er påbegynt) og gjesterommet! Det står høyest på øsnkelista. Biblioteket og atlieret må nok vente litt. I tillegg må jegbegynne på stallen til Pixie :)

Jeg håper å se dere alle i 2011! Nye som gamle! Har hatt ett fantastisk år her i blogglandia, med utrolig mange inspirernede mennesker!

GODT NYTT ÅR TIL DERE ALLE!

- hilsen Trine -

10 comments:

Anonymous said...

Hei

Takk for et hyggelig år i Villa Vinnord! Jeg koser meg alltid her :)

Godt Nyttår!

Hilsen Irene

Hulda said...

Jeg synes du har en særegen, spennende, flott stil! Huset ditt må være herlig å gå på oppdagelsesferd i. :) Får meg til å tenke på gammeldagse filmer. :) Herlige foto!

Malys krok said...

Hei! Jeg kommer fra Hulda og inn til deg! Her har jeg sett mye fint! Flott innlegg dette, der du viser litt av ditt, gjennom hele året! Ser at du har et koselig hjem! Liker godt det gamle du har! Ønsker deg en fin nyttårsaften.-Margit-

raioX - da Tin said...

Hei Trine !

I met your blog right now, it's fancy...I liked!
Just let me say , April is so cool and Juni is wonderful cuttie!!

Godt Nytt År !

Greetings from Brazil

Cintia

Sommerhuset i bakken said...

Hei!

Er innom bloggen din for første gang ;-) For en flott bildekavalkade du viser. Så mange fine bilder.

Ønsker deg et riktig godt nytt år med mange gleder og gode stunder.

Hilde - Feien og Fjong said...

Takk for hyggelig kommentar :)
Det settes STOR pris på! Så gøy å få en kavalkade. Det skulle jeg fått til en dag, har ikke så stort bloggearkiv å gå gjennom ;) Koselig hus du har. Og jeg ser du liker grønt - NYDELIG!!! Jeg elsker grønt! Jeg legger meg til som følger og legger deg til blogglisten min.
Godt nyttår til deg! :)

Thelma Louise said...

nydelig bilder.:-) det med føllet var helt bedårende bilde.:-) sikkelig fint.:-) og flere andre var også ekstra spesielle.:-)

skal få surra meg til å lage en årskvalkade jeg også..men den tiden den tiden.:-) Det er en fin anledning til å få ryddet opp litt i bildemappene også..der hoper det seg fort opp litt for mye hos meg

Godt nytt år til deg også.:-)

Guttemamma said...

Tusen takk for hyggelig hilsen og riktig godt nytt år til deg også!! Flotte bilder du viser, så fint du har det!!
Klem♥

Monica Helén said...

Ett skikkelig herlig kalvakadeinnlegg...=)
Savner savner SAAAVNER deg og Vinnord, og lille Pixie også såklart..=)

Sofaen du fant er helt utrolig flott, og passer så sinnsykt bra inn hos deg!!!! =)

Susanne said...

beautiful , just beautiful ! You've got a wonderful eye for design .