Thursday, July 22, 2010

En gammel dør...

Vært på skattejakt hos Roger på Aamot Brukt & Antikk igjen :D :D Og fant og fant...
flat helt pladask for denne gamle skapdøra... den skal opp på veggen! Men for øyeblikket står den lent mot veggen :) Fin slik også syns jeg!!!
Den har 4 lag med maling, ytterst er det hvitt, så er det blågrønt, grått og nederst er det bonderødt :D Elsker at det er den grønne fargen som titter mest frem :D
Oppe på skapet står ett av loppis funnene fra England, en glasskuppel med sommerfugler inni :) Litt "tacky" på nært hold, men fin der oppe :DHar hatt besøk av Mille, barna og moren hennes... Sååå koselig hver gang de dukker opp. Vi har hilst på alle ponniene på gården, selv om det helt klart var mitt lille vidunder, Pixie, som ble kost mest på (så kommer hun jo da også løpende så fort hun ser mennesker!), så fikk alle ponniene litt kos!
Det var gøy å se at lille Pixie var like rolig rundt småguttene som rundt oss voksne! Hun ville bare kose!

Dette lille eventyret av en ponni kommer til å bli bortskjemt er jeg redd :s og SOM jeg gleder meg til å kjøre henne :D :D
Etterpå spiste vi is og jorbær fra den ene gården her oppe :) Nammenam!!! Sommer i skål!


I går var jeg på heste-utstyr-shopping med søstern... det var knallgøy! Og dyrt >.< For man kan jo ikke ha hva som helst heller :p og har man interiør dilla så skal det være STIL...selv i stallen må vite :) Det kommer eget innlegg om dette :)

Alle de nyyydelige bildene i dag er tatt av Mille, sjekk ut bloggen hennes! Hun er en fantastisk fotograf :)

Ha en fortsatt strålende sommer!

4 comments:

Lillians Tanker said...

Så nydelig en dør du har kommet over, en slik dør kan pynte opp alle rom:)

Klem Lillian

Pia Nelly said...

Ååååå så heldig du er!!!! Den døren var rå lekker! Og søte Pixie da, kan tenke meg du gleder deg til hun vokser til! Min onkel har et Tinker blandings føll som jeg gleder meg til å hilse på! Ha en super sommer videre!

Klemmer!

♥ Hege`s Cute N Cool Blog ♥ said...

Olala!!!! FY søren for en lekker dør!!!! Kunne jeg godt ha tenkt mej ja!! :))) Superstilig når dem bare står lent opp mot en vegg!!

Sååå søt den lille hestebebisen ♥ Elsker hester...og driver med hest selv jeg...:)))Koselige dyr ♥

Ha en fin helg da :)))

Monica Helén said...

Den døren er kjempeflott..=)
Morro med reklame for bloggen min da..=) <3
Kjørte forbi deg idag, var like før jeg hoppet innom for å låne doen (holdt på å tisse på meg) men visste at du hadde besøk, og jeg var så SLIIIITEN i hodet, så jeg holdt meg med nød og neppe fram til vi kom hjem...:-p

KLEMMMSSS! =)