Saturday, July 17, 2010

Hinkeputten!

Det blir visst litt lite blogging på meg om dagen, enda jeg her hjemme etter et uheldig møte med trappa.... Rev av meg legg-muskel og hinker nå rundt på krykker...

Så da burde jeg jo egentlig blogget MASSE ikke sant? Men av en eller annen grunn er ikke blogg-inspirasjonen der. Kanskje jeg er litt lei av å ta bilde av det samme rommet om og om igjen? Ha ha... Jeg har vel og merke shoppet intreør, så jeg SKAL få summet meg og tatt noen kule bilder av disse... :)

Ellers blir det jo mye hest om dagen. Jeg er med på å arrangere 2 show i sommer, det ene er alt gått av stabelen, det neste planlegges nå og går av stabelen i September :)

Og her møter virkelig interiør-intressen og heste-intressen seg. Det skal da PYNTES til show må vite :D :D :D Vi har masse gode ideer, så får jeg håpe de kommer ut i live!

Ble hyggelig vekket av en bestevenn som hoppet opp i senga på morgenen i dag. Og jeg som trodde han var på vei til Wales, men hadde visst tatt feil dag jeg :) Så det var superkoselig! Det ble frokost-pannekaker og masse show-snakk... før han måtte dra sin vei, hjem til vaskemaskinen!

Resten av dagen ble brukt opp til premie shopping til showet o.O Og da var fredagen over...

Imorgen er planen litt husvask, om jeg får til med krykka :D Og kanskje da også noe mer bilder :) Det hadde jo ikke gjort noe kanskje :)

Klemmer
-Trine

2 comments:

Pia Nelly said...

Uff...hørtes ikke godt ut...! Masse god bedring=)! Og lykke til med show planleggingen!

God søndag!
Klemmer!

Monica Helén said...

Ævve.. goood bedring med den avrevne muskelen.. Håper den kommer seg på plass igjen snart!!?

Skjønner det med blogging, jeg har ikke været spes interessert i det siste selv hehe..