Sunday, September 5, 2010

Loppisfunn & Søndagskos!


Det er deilig søndag. Solen er strålende :) Og jeg syns det er mye mer moro å ta husarbeidet når det er sol... Så kommer mamma opp en tur, med gressklipperen på slep... Så da ble det til at jeg lagde litt snacks til oss... bacon&parmasan pinner :) Nyyyydelige, og ekstremt usunne ;)

It's a wonderful Sunday. The sun is bright :) And I think its alot more fun doing the chores when it's sunny outside... and then mama popped by tagging along the grassmower... So I had to make us some snacks... bacon&pharmasan sticks :) They are sooooo delicious, and so sinful :)Det har vært loppiser på rad og rekke nå. Og det har blitt funn både her og der... Jeg viser nok ikke frem ALT, noe må tross alt pusses opp, og mye skal plasseres på det kommende biblioteket. Så det ville sett rart ut ellers i huset :)
Men i går fikk jeg meg nytt stuebord. Det stod der, helt innerst i lokalet og ropte på meg. Et sliten lite bord, med mørke ben og en overflate som fineeren var skalet av på, sprukket og tegnet på av små barnehender. Men jeg syns det var helt bedårende, så jeg bar det med hjem. Pusset overflaten matt, men gjorde ikke noe med avskalingene, jeg liker at det er litt struktur faktisk! Og så fikk den to strøk med hvitt.... Bena har jeg beholdt mørke. Jeg skal nok vokse de slik at de får tilbake glansen sin... men uansett ble jeg strålende fornøyd! :D :D

There has been fleamarkets every weekend noe. And I found stuff both here and there... I dont think I'll show you everything, some of it is in dire need of tlc and alot of it will finally go into the comming library. So it would just look wonky and out of place if I photographed it anywhere else :)
Yesterday I got myself a new coffee table. It was just waiting there, in the corner, screaming for me to bring it home. A tired little table, with dark wooden legs, and a top that was cracked, broken and drawn upon by small artist hands. But I loved it, so I had to carry it home. I sanded down the top, but didnt fix the cracks and chips. I like the texture. After that I gave it two coats of white... I kept the legs dark though. And I'll wax them to give them back their shine. But man! It looks awesome :)
Jeg kommer tilbake i kveld tror jeg, med innlegget om soverommet. NIB sin September konkurranse :)

I'll be back later tonight, with my bedroom. This is NIB's Septmeber contest!

Ha en strålende søndag alle sammen!

Have a wonderful Sunday everyone!

6 comments:

Virus said...

jeg vil også spise snurrer! du har rett blomstene passa veldig godt inn :)

RoseSommer said...

Flott bord. Der kan du være fornøyd, ja.

Hulda said...

Ble virkelig lekkert hos deg med ny høstlig look. Så flott den var den døra, eller skodda i turkis som du har på et bilde. Passet så godt til interiøret. Nydelig sofahjørne du viser oss.

Fru Andersen said...

Heisann! Så kjekt å komme over bloggen din, mye inspirasjon å hente her gitt;-)

Likte så godt fargen på hagebenken din! Og de glassflaskene under glasslokket, kjempefint! Skikkelig koselig hjem du har, lyst og lett med herlige pastellinnslag!

Kommer snart innom igjen;-)

Monica Helén said...

Så utrolig koselig stuebord!! En liten stund trodde jeg du hadde malt den i den duse grønnfargen du er så gla i..=)
bacon&parmasan pinner, hva er det??? Høres både godt og rart ut, nettopp sånn som pannekaker med bacon og rosesirup...:P
Så stilig layout du har gitt bloggen nå...=) Headeren er så søt og forklarende, og de personaliagreiene til dyra var skikkelig stilige!

Ida Susanne said...

Vakkert bord..
Herlig at du bare malte bordplaten, super kul kontrast..

MEN..GURI MALLA for en FANTASTISK dør du har stående på kjøkkenet..
ELSKER DEN:)

Er på jakte etter en slik en, en dag skal jeg også ha en sånn. I Butikken min.

HEEERLIG inspirasjon.

Klem Ida Susanne