Tuesday, September 28, 2010

Dugnad i høstsol :)

På søndag var det real dugnad i den Feldmanske famile :) Etter stallen duret jeg ned til mamma og pappa i Volden og der ble det stablet ved etter alle kunstens regler. Etter mye latter og mange kaffikopper dro hele gjengen opp til Vinnord, hvor stabling av ved fortsatte! Så nå har både jeg og foreldrene mine veden inne for vinteren! Hurra for dugnad! Koselig er det også. Kroppen værket som besatt etter at arbeidet fant muskler som ikke var blirr brukt på en stund. Og gud hvor godt det var å sette seg ned rundt bordet her i lille villa'n og spise bestemor sin hjemmelagde lapskaus :) Veldig god mat etter mange timers arbeid!Så nå er verandaen ryddet for høsten. Igjen står kun ariondrack stolen, og lillebordet med lyng på :) Veden er stablet langs veggen og er klar for vinterens kulde! Det ser ryddig og koselig ut på en gang, og jeg er bare strålende fornøyd!

På torsdag blir det tur til Danmark med mamma. *glede seg* SÅ om noen har noen flotte tips å komme med fra Køben så er det bare å si fra :)Imens nyter jeg disse vakre høstdagene i stolen min, med pledd og god bok! :) Livet er ikke så aller værst nei!

4 comments:

NIB said...

Dugnad er herlig, morsomt og ikke minst deilig praktisk når all veden plutselig er i hus. Kos deg med peisen, hihi:)

Anonymous said...

Trur vi nesten er verdensmestere i dugnad :)
Så nå fortjener vi den København turen!! Gleder meg veldig :)
Klem fra Queen Bee

Hulda said...

Så flotte bilder. Likte veden som ligger i stabler der. Og så flott med lyngen på terrassen. Herlig koseplass med tepper og kaffekrus også.

Likte så godt den nye headeren din også. Herlig navn på huset ditt. Hvordan kom du på det? :)

Tusen takk for gode ord om innslaget!

Monica Helén said...

Dugnad er virkelig herlig ja..=) Ting går så mye fortere og lettere når man er mange om en ting! =)
Nydelige bilder...=)

Klems!