Sunday, November 14, 2010

Farsdag & Award

I dag er det farsdag... og selv om jeg er bittelitt imot slike kommersielle kjøpe-gave-dager så er det ingen tvil om at pappa'en min fortjener all ros!
Pappa var bare 18 år da jeg kom hylende inn i verden, og det første året var han mye borte pga militærtjeneste. Jeg bar visstnok rundt på et bilde av han. Så jeg var nok en pappa-jente fra første stund. Nå er jeg så heldig å ha TO helt fantastiske foreldre! Men i dag handler det jo om pappa.

Pappa er det ALLTID, uansett om det er for å pusse opp hus (Vinnord!) eller hjelpe meg med starte bilen... Han er aldri vanskelig å be, om det enn kan ta litt lang tid.... husk at i ordboken står "ett øyeblikk" definert som alt fra 2min til 5år :)Pappa oppfostret oss på hærlige diskusjoner, syk humor og masse film! Man skal tidlig krøkes, og både James Bond og Star Wars var pensum!
Når det gjaldt livserfaring så dyttet pappa alltid litt ekstra! Så KLART jeg skulle ta ett år i USA, eller flytte til Skottland... DET skulle vi bare få til, tross dårlig økonomi.
Jeg manglet ALDRI noe, og det gjør jeg da ikke enda... bortskjemt som jeg er ;)
Og så stolt som jeg er av pappa! ALT han prøver seg på får han til. Jeg husker enda første gang pappa svarte "det vet jeg ikke". Jeg ble utrolig skuffet! Pappa kunne ikke svare?! Hvem kunne vel da? For han kunne jo alt! Tross alt :) Pappa er en super kunster, han snekrer som om han aldri skulle gjort annet. Lager de mest fantastiske ting. Jeg og mamma kan bare si at sånn og sånn vil vi ha også vips (etter noen måneder vel og merke) står det der! :D Han er en fantastisk teatermann! Scenen er hans liv, men aldri PÅ scenen, bare bak! Han er en ildsjel av de få!

Glad i deg pappa'en min! Du er og blir den beste!

Jeg har også vært så heldig å få utdelt en award fra Ida fra Dahlida.
av en eller annen grunn fikk jeg ikke lagret awarden jeg fikk :(
Men den het "Cherry on top" som var en award for blogger med det lille ekstra! TUSEN TAKK!

så skal man si 3 ting om seg selv

- jeg har studert evolusjon/paleontologi/zoologi på universitetet i Oslo. Men pga av mye skifting av rettning ble det aldri noen Bachelor grad på meg :)
- Jeg har spilt djevelen på scenen
- jeg er livredd frosk & padder! Men liker de i dekor!

denne skal gis videre til 5 blogger, men siden jeg ikke får lagret grafikken... så tror jeg kanskje jeg hopper over akkurat dette...

håper dere har en fin helg!

3 comments:

Geisslein said...

just wanna wish you a beautiful sunday! greetings from sunny germany, geisslein

Pappa Einar said...

Mange takk kjære datter Trine Lise. Det er hyggelig å bli satt pris på. Det hjelper litt når du ringer en fredagskveld kl 22 og ikke får startet bilen. Klem fra en stolt pappa

Monica Helén said...

Så mange gode ord og minner rundt den koselige pappaen din...=)
Sitter her og tenker jeg at jeg skulle ønske jeg kjente begge foreldrene dine enda bedre enn jeg gjør! =)

Gi de begge en klem fra meg! klems! =)

(ELSKER forresten de togbildene!! krøderbanen vel?)