Monday, November 15, 2010

mer veggoppheng!

Min gode venninne Mille fra bloggen Monique sa til meg at hun trodde bildene på døren ville blitt enda bedre om de hang rett under hverandre... og neimen hadde hun ikke rett i det! Tusen takk for tipset! Så mye mer fornøyd nå (og jeg var rimlig fornøyd i går... så det sier jo litt)

Også hang jeg opp dette gamle vinduet i går. Fått det av min mor, og jeg har hatt mange forskjellige ideer om hvordan jeg skulle bruke det. Men nå er jeg veldig fornøyd.
Jeg pusset det litt ned, da mye av malingen var fryktelig løs. Og under den hvite var det jaggu grønt!!! Nydelig gammel grønn!!!! Hurra!!! Skulle ønske jeg fikk løs mer av den hvite, så om noen har noen tips... så kom med de! Å slipe tar jo den grønne også vekk :(
I glasset har jeg hengt opp gamle bilder fra samme bok som hestene kom fra. "Dyrene våre". Av høner, sau, geit og gris! Var vanskelig å velge! De er alle sååå fine! Jeg har mange tilovers... og lurer på om jeg skal lodde ut noen av de kanskje :D
Er det noen som er intr? Fargene i bildene er hærlige, litt blasse så de passer liksom rett inn i en landlig stil!!! Jeg var veldig i tvil om jeg skulle ødelegge boken, men så tenkte jeg til slutt at på denne måten får jeg jo mye mer glede av den! Nå kan jeg titte på de fine bildene hele tiden :)

Ha en fin mandag da dere :)

14 comments:

Virus said...

hehe ser meg enig i Mille nå, blei jo mye finnere sånn som dem henger nå,og vinduet blei jo fantastisk. var boka ødlagt fra før elelr herpa du den kjære søster?

Heksedamen said...

Den ble herpet o.O jada... jeg er bok-morder!!! Men jeg nyter den bedre nå... :D

Kittys Paradis said...

Takk for hilsen på Kittys Paradis :)

Kitty

Monica Helén said...

Så morro at JEG for engangs skyld hadde ett innspill i interiør som faktisk funka..=)

Jeg vil gjerne bli utlodda noen slike sider...! =) De passer vel sikkert inn på det kjøkkenet i landlig stil som du en gang skal dekorere for meg? =) =) =)

jordbærpiken said...

Hei på deg! Så utrolig kule vinduene og døra var! Og kjempekoselige bilder. Så flink du er.

Hehe, nei ikke så mye rot på bildene. Det er det som er så bra med kamera. Man kan knipse der det er ryddig. :)

Ha en god kveld!

Ninnis familjeliv said...

Hejsan! Vilken trevlig blogg du har med fina bilder! Fina katter och en fin häst! Hit kommer jag snart tillbaka och kikar! Ha en fortsatt trevlig vecka! kram Nina

Living White said...

Helt enig, det ble fint da det hang på rekke og rad.

Båndtvang ja, det er det men visse har null respekt for andre enn seg selv. En dag går det galt å den hunden i omr her kommer til å bite ett barn eller en annen hund. Hun får i allefall en advarsel fra meg da jeg ser henne, jeg vet hvor de bor ;)

Monica Helén said...

SV: @Heksedamen: Tuuuusen takk jenta!! =) Stolt av deg å! :-*

Men nå må jeg jo komme inn da, hehe...

GundaM said...

nydelig, rett og slett!!! både dør og vindu med bilder på. bra du fikk herje løs på den boka, nå serd u jo bildene og ikke når den står lukket i en bokhylle.

har du en slik kule med øyenstikker i !! så artig, jeg må tilbake og se om de har flere motiver det er jo supre som julegave til den som setter pris på slikt ;)
gundaklem

NIB said...

Hærlig!!!!

Mette said...

Takk for hyggelig kommentar hos meg. Sa koselig blogg du har! Hit kommer jeg igjen og titter!

ha en fin dag!

Hespe said...

Takk for koselig hilsen hos meg :o)
Virkelig nydelige bilder du viser - døren var utrolig skjønn og det ble veldig fint med de to bildene på! Den gamle vindusrammen var også helskjønn - jeg elsker sånne ting!

Fin dag videre til deg!

Hildegunn :o)

Kort og Søm said...

Så fine bilder!
Av og til en det helt iorden å ta bøker fra hverandre :O)

Takk for hilsen hos meg :O)

Elisabeths Borg said...

Takk for at du var innom min blogg og la igjen noen ord. Kan bli et nydelig bryllup i grått og gult. Veldig fine bilder du viser. Flott blogg også.