Friday, February 18, 2011

deilig fri!

Etter en heller hektisk uke, hvor nært alt gikk galt. Hjalmar (bilen) døde, og måtte til slutt hentes av bilsykebil (som punkterte på veien til bilsykehuset), det var ganske kaos på jobb... og mamma stakkars sitter jo enda i rulelstol med beinet i gips...

Så jeg bet tennene sammen og tok bussen til jobb, og så frem mot torsdagskvelden.
I dag og frem til og med tirsdag har jeg nemlig FRI! Og gud bedre så deilig det er, og skal bli!
(photo by me)

I dag har jeg ikke gjort annet enn å små pusle med stillben på sjenken i spisestua, litt i vinduskarmene og her og der. Sett masse serier på pc'en som jeg ikke har fått med meg resten av uka... kost med to super kjælne katter (som nok har savnet mor denne uka ja!) og bare drukket kaffi og nytet smaken av chili sjokolade (Walters no. 156).... Deilig for sjelen!


(photo by me)

Og nå føler jeg virkelig at jeg har fått noen hærlige ideer til å spre hesteintressen inn i interiøret. Det er nemlig ikke flust av "equestrian chic" decor der ute. Mye blir veldig "kitch" eller overdådig engelsk... men jeg har søkt, og lett og funnet inspirasjon... og nå begynner jeg å få frem en stil jeg virkelig liker. Annerledes, vintage, lys og deilig equestrian!

Her er litt mer inspirasjon fra nettet :)
(gammelt vintage kort)

(by amanda harlech)
Liker godt denne gangen her, med murstein gulv...

(enda ett gammelt vintage kort)


Håper dere alle har en fantastisk fredag!!! Kommer tilbake med fler bilder fra Vinnord, trolig imorgen!

2 comments:

RoseSommer said...

Fredager er deilig, og jeg skal kanskje ikke strø salt i såret ved å fortelle at vi har hatt det VELDIG greit den siste uken med NY bil; Subaru med 4-hjulstrekk som går som et skudd på glatta!
Din tid kommer; når du er så gammel som oss har du også en mer pålitelig Hjalmar-doning. (Gjett om jeg husker rust, motorstopp og frosne dører.....)

Monica Helén said...

De vintagekortene elsker jeg!! De er vel ikke enkle å få tak i?
Var nok godt med fri nå ja..=)
Så trivelig med bildet med nøkkelen oppå og hesteskoen osv.. =)