Tuesday, February 22, 2011

Tirsdagsfri med maling & vårkjensler!Siste dag med fri i denne mini-ferien min. Deilig har det vært, rett og slett. Jeg skal ikke skryte av å ha få gjort unna så mye... eh... men, 2 dager i sofaen med god kaffe, film og interiør... det trengtes! Resten av dagene har jeg foretatt meg litt, men ikke så mye, siden bilen har vært på sykehus. Heldigvis er den friskemeldt nå, og klar for dyst imorgen når jeg atter en gang skal på jobb.
I dag våknet jeg til mer snø... æsj! Men nå er det snart Mars... og i mars ER DET VÅR... basta! (iallfall så varer nødvendigvis ikke vinteren lenge lenger).


I dag har jeg fått satt i gang ett loppis-oppussings-prosjekt. Det er et lite åttekantet barskap. I en en helt forferdelig brunlakkert farge. Men nå har den fått ett strøk hvitt... og jeg sitter her og lurer på om jeg ikke skal la strøk nr. 2 og eventuelt 3. bli pistasjegrønt... som på kjøkkenet mitt. Den har til nå stått under duk ved siden av sofaen, og da passer det ikke med pistasjgrønt. Men jeg tror jeg vil at den skal stå ved siden av glasskapet i spisestua. Og da passer grønt veldig bra!!! Så får jeg jakte på ett søtt sidebord under vårens nye loppiser :D Som jeg kan ha ved sofaen! :) Alltid moro å ha noe å jakte på tross alt.


Håper dere har hatt en finfin helg, og får en fortsatt flott uke :) Bilder av barskapet kommer når det er klart :D

4 comments:

Datt said...

Vil - ha - vår - nå!!

Randi said...

Alltid godt med noen dager fri...men det er best med fri er jo når en jobber;-)

Du er ikke alene om å være klar for våren...med Mars mååå den komme :-))

Spennende oppussing planer, gleder meg til å se.

Sophie Mari said...

Nydelige vårbilder ♥
Det er så herlig å ha sånne småprosjekter som man kan sussle med. Jeg og er alltid ute etter gode loppefunn. Bruker også finn.no mye. Helt utrolig hva folk ikke vil ha lenger :) Gleder meg til bilder!

Håper du får en fin helg!
Klem fra Sophie Mari

Monica Helén said...

Hyggelige bilder..=) Gleder meg til våååår jeg også!! =)
Og barskapet blir det morsomt å se...=)

bra bilen snart er på plass igjen..=) klems!