Saturday, February 5, 2011

Oppbevaring på Vinnord


Jeg hadde jo helt glemt NIB sin konkurranse denne mnd! Må jo være med må vite!!! Så her kommer dobbelt innlegg i dag! En sjeldenhet...

Denne gamle mynt-eksen oppbevarer jeg fyrstikker i :) Mye koseligere enn en vanlig eske, eller hva?

Under taburetten er det akkurat plass til min stadig voksende menge interiørblader. Den fine metall saken på toppen (en gammel amerikansk skopusseboks) har to lokk. På den siden du ikke ser oppbevarer jeg regninger (æsj) og penner og andre små ting man kanskje kan få bruk for.
På kjøkkenet er de mest brukte krydderene oppbevart i min grønne skopusse ting. Denne lagde onkelen min på skolen, og han malt den GRØNN! Hurra!!!

På kjøkkenbenken har jeg en gammel engelsk blå treboks, funnet på "carboot sale" i fjor sommer i England. Her ligger det mye skrot oppi må vite! Men det er det ingen som ser! I den emaljerte kaffikanna har jeg mynter. Jeg prøver å dumpe alle veksle penger oppi her. Det blir faktisk en del i løpet av ett år! Og disse bruker jeg blant annet på loppis! For da er mynter kjekt å ha! I "cakes" boksen, som også ble kjøpt i england i fjor, har jeg knekkebrød. Så holder de seg sprø!

I dette gamle litersmålet, som ble igjen her på vinnord etter at forrige eier flyttet ut, har jeg egg fra min mors høner :) Egg kan trygt ligge fremme, sommer som vinter. De holder i måndesvis! Jeg ville kanskje vært litt mer skeptisk til kjøpe-egg, da disse allerde kan være gamle. En ting er iallfall sikkert... har du først hatt smaken på ferske egg, får du IKKE lyst på prior-egg igjen med det første :D Jeg håper selv på å holde høner på Vinnord til sommeren!
I denne oppbevarer jeg kattematen :) Mye hyggeligere det, enn en pose eller eske? Den lille smørkjelen fungerer som øse :) Jeg er egentlig helt sikker på hva denne "krukka" har vært. Men det står "meieriet" på den. Fant den på loppis... jeg visste med EN gang hva den skulel brukes til!
Sånn... da fikk jeg jaggu vært med denne gangen å... Jeg har mange andre kule løsninger, men... det er ikke ryddig og fotoverdig der akkurat nå. Hehe... noen som kjenner seg igjen?

9 comments:

Anonymous said...

Fantasien din er det ikke noe i veien med!!
Så mye koseligere det er med sånne oppbevarings bokser.
Jeg ser og lærer ;)
Klem fra Qeen Bee

salige lavendel said...

Åh...jeg sikler på alt her! Herlige skopusse-ting og med de nydeligste farger i tillegg.

RoseSommer said...

Hei, du tar så fine bilder. Lurer på om jeg kan få låne det nest siste bildet ditt her, det med litersmålet og eggene? Tenkte å bruke det i et innlegg. (Skal selvsagt linke til deg.)

Kikki said...

Så mye fin oppbevaring! Det lille skrinet med fyrstikker var en super ide! God søndag!

Line Elisabeth said...

Hei:)

Så nydlige bilder du tar, det var kjempekoselig her hos deg:)
Ser du er glad i den gamle lyse grønne fargen du også, den er så nydlig!
Har du malt noe i den fargen selv? Eller vet du om en fargekode som ligner den?
Smarte oppbevaringstips også, bladene under taburetten likte jeg:) Har gått og lurt på hvor jeg ska gjøre av alle interiørbladene mine...

Legger meg til som følger, gleder meg til å følge deg videre:)

Klem Line E.

Myrullpiken said...

Nydelige bilder du viser:) Nå lengter jeg enda mer etter våren:) Håper du får en koselig og fin søndag:) Klemmer fra Myrullpiken<3

Datt said...

Pene og fine oppbevaringa di! :)

Anonymous said...

Hei.
Nydelig blogg du har.:))
Fant deg hos Rosesommer.
Klem fra Mette.

Monica Helén said...

Det var nettopp dette med oppbevaringen din jeg kom på her om dagen da jeg gikk og irriterte meg litt over at david ikke tåler krimskrams. Dersom jeg har slike ting å oppbevare ting i, blir det ikke så ille med krimskrams likevel, for det er da dekorativt..! =)
Men da må jeg på loppis da, hehe... det er det ikke ofte jeg er!