Saturday, February 5, 2011

Sikter mot våren

(country living)

Solen varmer igjen! Ja den gjør faktisk det. Her om dagen, når jeg var i stallen, og solen krøp ut av nattens mulm og mørke merket jeg at den varmet meg på kinnet! Det deiligste kyss som finnes!!! Dette er siste vintermnd dere! I mars lir det mot lysere tider...
(unknown source)

og det er så deilig å se at det ikke lenger er mørkt når jeg drar fra jobb klokken fire! Det er nesten lyst!(unknown source)

Og det har jo vært så deilig mildvær...snøen smelter... bittelitt... hvis man myser og har litt fantasi! Jeg gleder meg som en liten unge til å se krokus og annen løk sprette opp, etter intens planting i fjor! Jeg håper på å kunne plante noen fler hvert år...slik at hagen min blir ett mylder av farger etter vinterens hvite skue... ah!!!(unknown source)

Så i dag byr jeg på ett knippe vårlige bilder, fra mitt store skattkammer. Jeg har prøvd å finne ut hvor de stammer fra, men det er ikke alltid like lett. Kjenner du de igjen, så si gjerne i fra :) Disse bildene inspirerer meg masse, og vil gjerne gi credit!
(unknown source)

2 comments:

Frøken Anker said...

Skønne billeder. Og flotte ideer til at plante på en anden måde.
Hav en dejlig aften
Birgitte

Monica Helén said...

Skikkelig herlige bilder..=) Nå har jeg ikke noen hage lenger.. men vi har iallefall en hageflekk vi kan bruke. Så det skal nok ikke bli så altfor ille der tenker jeg. Blir bare tungvindt å gå opp og ned, ut og inn hver gang man skal ha noe...